PARTY

 Corporate     Nunti     Spectacole    Party

 

. Artha Park este o alternativă inedită pentru orice fel de petrecere cu întreaga  familie, prieteni sau colegii dragi. Fie că vă doriţi o petrecere mică intimă pentru câteva persoane ori un eveniment uriaş, oferta noastră este gândită astfel încât să satisfacă cât mai multe cerinţe.

. Aniversarea zilei de naştere sau nunta de aurreuniune cu colegii sau botezul micuţului, orice fel de eveniment fericit se poate organiza în zona de foişoare sau în cort, cu toate amenajările dorite pentru adulţi şi copii. Cuptorul pe vatră, zona lounge, un foc de tabără la apus de soare te pot inspira la Artha Park astfel încât petrecerea ta să iasă în evidenţă şi să fie apreciată.

.

.

.

. Pentru cei mici pot fi organizate fel de fel de activităţi: cele de pictură, olărit, dans, muzică, teatru îi vor face să se simtă adevăraţi artişti,

plimbările în caiac sau pe cal îi vor conecta cu natura şi animalele, iar jocurile amuzante de lângă focul de tabără vor fi amintiri de neuitat.

.

. Artha Park este locul ideal pentru petreceri pentru copii! În mijlocul naturii, această grădină uriaşă se poate transforma într-un spaţiu de poveste.