DESCRIEREA LOCATIEI

Descrierea Locatiei    Istoric si Ecologie    Sit Arheologic

.
  .

La 30 de km nord de Bucureşti, la intrarea în Snagov Sat, pe malul lacului, în vecinătatea pădurii, între nuferi şi trandafiri vei găsi Artha Park – o locaţie multifuncţională ce cuprinde 7 ha de spaţii deschise şi zone acoperite unde pot fi organizate atât activităţi indoor cât şi outdoor, în perfectă armonie cu natura.

 

Snagovul este un loc cu multă istorie şi nume celebre de scriitori, actori şi sportivi care au lucrat şi s-au inspirat pe malurile lacului de aici. Amplasat strategic, aproape de capitală, precum şi microclimatul deosebit, a făcut ca Snagovul să devină loc de refugiu, de tezaur, de temniţă, de odihnă, agrement şi relaxare.
Flora Lacului Snagov, cu  nuferi, lotuşi şi plauri uriaşi pe care aproape poţi păşi conferă zonei un sentiment de Fantasyland natural magic. Atmosfera de pe insula Mănăstirii Snagov  ne întoarce în timpul marelui voievod Vlad Ţepeş Dracula. Iar misterioasă Pădure Snagov, un rest al vechilor Codrii Vlăsiei, tainuie şi secretele dacilor, locuitori ai acestor meleaguri….

 

Dorind să păstreze netulburat spiritul vremurilor trecute, Artha Park este o zonă de agrement sub soare şi sub stele, un mediu paşnic pentru o retragere scurtă dintr-un oraş aglomerat.

Aceasta oază de verdeaţă este locul perfect pentru un weekend liniştit, pentru o petrecere în familie, o nunta în aer liber,  un eveniment corporate inedit sau un spectacol  plin de originalitate.
Pentru eco-turisti, parcul Artha oferă acces direct pentru drumeţii (călare sau pe jos) în Pădurea Snagov.

 

Din baza nautica a parcului încep plimbările cu caiacul sau cu vaporaşul pe Lacul Snagov.

Dacă iubeşti animalele, la Artha Park  vei găsi o mică fermă şi un centru de echitaţie cu căluţi  frumoşi şi prietenoşi.
Zona de lounge, cu foişoare amenajate într-o bogăţie de vegetaţie, te aşteaptă într-o atmosferă ne-formala, pentru a-ţi  petrece o zi relaxantă, cu oferta  de vară bar&food.

.

Bucură-te de orice eveniment, în orice moment al vieţii!

.